En massa pyssel

Nu är jag tillbaka! Jag har haft full huggning eftersom jag var tvungen att köpa en ny dator och ny dator innebär massor av jobb. Tiotusentals mail som ska föras över och sorteras, program som ska läggas in, tiotusentals foton som ska föras över osv osv. Men nu är jag i det närmsta klar.

I övrigt så har vi fixat en stege till Golle så han ska ta sig själv ner på golvet för han gillar ju att traska omkring men han är fortfarande lite feg att flyga.  Jakos är ofta rädda för nya saker så det tog ett par dagar innan han vågade börja klättra på den men idag gick han hela vägen ner. Han stod där en stund och kollade som att han var brydd att han var på golvet, men sen traskade han i väg och sa ”Bra!” 😀

IMG_3453IMG_3454IMG_3455

I övrigt tror jag att Golle skulle behöva lite lugnande medicin för han ska då hela tiden hålla på. Det ska klättras, hängas upp och ner, ramlas ner, svingas i gungan och då är det inte lite normalt gungande utan gungan ska helst smälla i väggen och snurra runt också. Här skulle han prompt klättra in i ringen och ta leksaken därifrån fast det går alldeles ypperligt att ta den från pinnen…Det är Raija som pratar i bakgrunden.

Men jag får skratta gott varje dag tack vare dom här stollarna. Det kommer nya ord och nya påhitt hela tiden. I dag sa han ”Det är gott med kaffe” förut har han ju ropat ”Ska´ru ha kaffe”.Också säger han ”koko” då ska jag sjunga ”gulligullan” och han ska dansa 🙂 Dom har verkligen förgyllt dagarna dom här två.

Nä nu ska jag ut och jaga norrsken, tror jag tar med mig kaffe ut så jag orkar hålla mig vaken.

Det här inlägget postades i Lite av varje, Livet hos oss, Våra Grå Jakos Golle & Raija. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till En massa pyssel

 1. dolf (a.k.a. Anders Ericsson) skriver:

  Golle, Jakos och Raija, jag trodde du hade två fåglar.

 2. Catta skriver:

  Dolf: Haha ja men jag menar ju Grå Jakos 😀

 3. dolf (a.k.a. Anders Ericsson) skriver:

  Ah, rodnar.

 4. Svart-Malin skriver:

  Är inte Golle nästan skrämmande lik sin matte? 😉

 5. dolf (a.k.a. Anders Ericsson) skriver:

  @Svart-Malin

  Säger du att Catta är en skränfock?

 6. Catta skriver:

  Ann: Ja de är riktiga glädjespridare, man får skratta mycket när man har dom här kan jag lova 😀

  AM: Haha ja när du säger det så! Det ska hända nåt hela tiden och det ska låta en massa 😀 Och Raija är som husse, sitter på sin pinne och filosoferar och får nåt bryt ibland när hon lever rövare 😀

  Dolf: Hon menar ju att han är hurtig och aktiv! 🙂

 7. Svart-Malin skriver:

  @dolf.

  Din kanalje! Som om jag någonsin skulle…!

  Men om Catta varit en papegoja hade hon säkert fått höra ”ska då hela tiden hålla på. Det ska klättras, hängas upp och ner, ramlas ner, svingas i gungan”:-D

  Just det Catta: hurtig och aktiv. 🙂

 8. Catta skriver:

  SM: Du glömde ”Men guuuud vad hon låter hela tiden!” 😀

 9. Svart-Malin skriver:

  Catta. Hehe, det skulle jag aldrig säga. 😀

 10. dolf (a.k.a. Anders Ericsson) skriver:

  »SM: Du glömde “Men guuuud vad hon låter hela tiden!”»

  Med andra ord: en skränfock! 😈 Så SM satte spiken i krysset vare sig det var meningen eller inte.

Kommentarer inaktiverade.