Magiskt norrsken

Magiskt norrsken igår, magiskt för mig är alltså när det kommer det här lila skenet också, då är det extra speciellt. Man kan tröttna på saker om man ser eller gör det för mycket men norrsken kommer jag nog aldrig tröttna på. Det är alltid nytt, nya mönster, nya rörelser. Det enda som är detsamma är att det alltid slutar med att jag står och fryser och har iskalla händer.

1

2

Här for kameran baklänges men jag gillar bilden ändå Ler

3

Det skulle nog bli norrsken ikväll också och då kanske jag åker ut till skogen och fotar lite. Jag vill inte stå ensam i kolsvarta mörkret mitt i skogen, men nu är sambon hemma så då får han följa med (han tycker det är jättekul….not), det är ju lite roligare att fota nån annanstans än bara hemma på gården. På återseende!

This entry was posted in Foton, Livet hos oss and tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to Magiskt norrsken

  1. Ann-Charlotte says:

    Tack för bilderna! Jag drömmer mig bort…

  2. Catta says:

    Du får ta med dig ex-mannen och sonen hit på hösten eller vintern, vi passar in en helg när det ser ut att bli norrsken 🙂

  3. Lite om den person som var den förste som insåg var norrsken är för något. http://www.plasma-universe.com/Kristian_Birkeland

  4. Catta says:

    Intressant Erik, jag trodde inte det var längesen man fattade vad det var!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

<----Välj en bildfil (JPG)