För helvete Löfven, ta ditt ansvar!

Mehmet Kaplan måste väck, fattar dom verkligen inte det? Det räcker inte med “Jag visste inte” och “Det var dumt”. Det handlar inte bara om denna middag och de som var där, han har en mångårig historia av umgänge med islamister, han har ju för bövelen  suttit i styrelsen för en “medborgarrättsrörelse” som vill avskaffa terrorlagarna, en grupp som specifikt inriktar sig på att försvara terrormisstänkta och terrordömda. En grupp som bjudit in terrorister för att föreläsa. Hur mycket värre kan det bli? Och hur mycket mer bevis behöver Löfven för att fatta?

Han har bjudit in antisemiter till föreläsningar. Han är “Broschan” med Rashid Musa som i sin tur inbjudit flera IS-anhängare till sin organisation (SUM), och som dessutom förnekade det tills jag överbevisade honom.

Hur mycket kan vi lita på ministern då ?

Aftonbladet intervjuar Mehmet Kaplan

image

Från SVT

image

En av dom ljuger alltså och det är bara en av dom som har något att förlora på att vara ärlig i den här frågan och det är Kaplan.
Också var det frågan om Millis Görüs

image

Han känner inte till något just om deras politik. Men ändå har han talat på evenemang de arrangerat (Något som Nyheter Idag tydligen avslöjade redan 2014) ? Och den där politiken som han inte kände till, när det framkommer att man vet att han träffat dom lite mer än han vill låtsas om så vet han plötsligt lite mer, då vet han att den är högerinriktad och svår för Kaplan att förstå…
Han ljuger ju konstant!

image

Men det är tur vi har en rejäl och klarsynt statsminister i alla fall…skojar bara

image

För fan Löfven! Det enda som är djupt beklagligt är att han sitter i sveriges regering!!! Och det enda han förstått är att han måste smyga bättre med sitt umgänge! Han har umgåtts i såna här kretsar i åratal och det är fan i mig en statsministers skyldighet att titta lite noggrannare på vad för skit han drar in i sin regering!

Vad har Alice Bah Kuhnke att säga då?

image

Det tycker vi alla att det är, men Alice själv ska inte sätta sig på höga hästar, hon har ju också figurerat på bild med tvivelaktiga personer som hon bjudit in för diskussion. På tal om extremister.  Inte gör det Miljöpartiet särskilt vettigare att de också har den fd terroristfrun Anna Sundberg i partiet. Miljöpartiet är ett fan i mig livsfarligt parti, och vår statsminister lallar med och tycks inte fatta allvaret alls!

Så här enkelt är det. Sparkar inte Löfven ut miljöpartiet i allmänhet och Kaplan i synnerhet nu direkt så har han förbrukat sin rätt att vara ledare för det här landet och befolkningen. Kaplan är en islamist som inte har Sveriges bästa för sina ögon. Jag skulle tro att hans enda mål är och har varit att få in en fot i maktens korridorer så det i sin tur kan ge makt åt hans islamistpolare. Fick jag bestämma så skulle jag inte bara sparka ut han ur regeringen utan även ur landet, sanna mina ord, den mannen vill varken Sverige eller svenskarna något gott….

This entry was posted in samhälle och politik and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to För helvete Löfven, ta ditt ansvar!

 1. Det har varit känt innan man utnämnde Kaplan till minister att han höll på med grupper och personer som hyser extrema åsikter. Man väljer helt att blunda och tar in honom. Ett hån mot alla muslimer som flyr förtryck i muslimska länder!

 2. Catta says:

  Joakim: Ja den som inte vetat det har varit både döv och blind, och är man det så kanske man inte är lämpad att bli statsminister heller. Exakt, tänk alla muslimer som flytt just galna islamister och kommer till fria och demokratiska Sverige och ser detta…

 3. dolf (a.k.a. Anders Ericsson) says:

  Äsch, det är väl inte så allvarligt. Han ägnade sig ju inte åt riktig rasism tillsammans med högerextremister (som när fröken Kanin demonstrerade) eller åt lunch med sverigedemokratiska riksdagsledamöter. What’s the big deal?

   

 4. T says:

  Löfven har hämtat mer klister och penslat på Kaplans röv så han sitter kvar som gjutet på sin taburett. Jag skulle bli förvånad om han blir sparkad. Landet styrs fortsatt av klanhövdingen (Capo di tutti capi) och hans hov och den som är lojal sitter säkert.

 5. Pingback: Sitter Kaplan kvar? | WTF?

 6. Catta says:

  dolf: Nej det är snart glömt av både politiker och medier också blir det som med all annan skit, det hamnar bakom stängda dörrar dit ingen har nyckel

  T : Ja men jag tror Löfven råkade hälla lite klister i sina egna ögon och öron också eftersom han varken tyck se eller höra

 7. T says:

  Löfven har varit döv och blind länge. Kaplan kommer att bli statsminister inom 20 år, men inte i något val då vi har blivit dhimmi.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

<----Välj en bildfil (JPG)