Fixa lite

Jag känner för att göra om bloggen lite. Tror jag ska göra om den helt och hållet, känns som att jag måste förnya den lite. Jag ska försöka att inte rota för mycket i koderna och trixa med för mycket plugins så jag inte kraschar den igen, men kraschar den så vet ni varför. Tur jag har vänner som är duktiga att laga.

Nån idé vad jag borde/kan lägga till eller vad som borde tas bort? Bra/roliga plugins?

This entry was posted in Lite av varje. Bookmark the permalink.

11 Responses to Fixa lite

 1. T says:

  Håll det så enkelt som möjligt. Det är det du skriver som är det intressanta. Möjligen om du vill uppdatera rubrikbilden med dina fjäderbeprydda kompisar eller något sådant.

 2. Reimer says:

  Håller med, keep it simple, det är ju dina inlägg som är intressanta, visst kan miljön runt dem vara  av värde men det är ju det du skriver som betyder något. 🙂

 3. Catta says:

  Jag vet inte om jag skriver så mycket intressant numer, men det kan ju smälla till rätt vad det är, det vet man aldrig 🙂
  Ja jag vill inte ha så mycket krusiduller, kanske gör jag om headern och byter ut hundarna mot fåglarna. Men fiffiga funktioner gillar jag ju

 4. Ann-Charlotte says:

  Jag tycker bloggens utseende kunde förbättras genom framförallt fina kort på dig Catta! Jag tycker om bilder för det blir mer personligt då!

 5. Ok, håll i hatten alla bubblare 🙂 jag håller med Ann-Charlotte, bilder är kul och du tar så fina ju!

 6. Svart-Malin says:

  Jag tycker nog som T och Reimer här. Jag tror att utseendet är viktigare för bloggaren än för läsarna. Som bloggare vill man känna sig som i ett trivsamt blogghem och vill kanske möblera om lite ibland för att få det riktigt trivsamt, men som läsare bryr man sig inte så mycket utan tycker det är bra som det är när man vant sig vid ett visst utseende. Därför har jag inte så mycket idéer heller men kanske headern då då, fast jag kommer att sakna hundarna. Lille Tony!

  Plugins ja, jag vet inte så mycket om sånt men jag gillar verkligen att man kan lägga in bilder i kommentarerna så behåll det.

   

 7. Catta says:

  Jag förstår hur du menar Ann, jag tycker själv det är kul med bloggar där folk lägger ut foton på sig själv och familjen när dom är ute på sina färder, men det skulle inte funka. Då måste jag starta en ny ”hemlig” blogg, och det vill jag ju inte 🙂

  Tack snälla Eva! Jag köpte mig faktiskt två fotoprogram igår just i syfte att komma igång och fota igen så det kanske kommer lite mer foton när jag väl lärt mig hur programmen funkar 😀

  SM, ja jag tänkte lite på det jag också att man har ju vant sig att den ser ut så här, och känner igen sig när man kommer in. Det är egentligen samma med headern, jag får för mig att det kommer kännas konstigt om jag tar bort hundarna. Fåglarna har liksom inte blivit en del av bubblan än, ja du fattar hur jag menar. Bildmöjligheterna kommer jag absolut ha kvar, de är ju jättebra!

   

   

 8. Jag har ju hängt med så länge att jag minns när du gick från gamla röd-svarta bubblan, till den som är idag. Det var konstigt först, men blev ju snabbt bubblan in our hearts i alla fall. visst är utseendet viktigt, när man som läsare kommer in i sin favvoblogg så vill man ju känna sig ^hemma^. Men oavsett vad, så är ju bubblan alltid bubblan, och den härliga bloggägaren  och alla vi bubblare, vi är ju de samma 😎 Vi saknar nog alla Tony och Tequila, och Sur-Sally! Men nog är Golle och Raija på väg att bli våra nya husdjur, det är självklart 🙂

 9. Catta says:

  Ja herregud Eva, du är ju en inventarie du också i bubblan. Vad vore bubblan utan dig! Det har varit många turer och utseenden genom åren. När jag tittar i gamla bubblan så ser jag också att jag utvecklats lite. Skriver lite annorlunda och tar lite bättre bilder ?

  Och djuren, jag är glad att jag har bloggarna för det finns så mycket minnen av dom där. Nu skapas nya minnen med Golle&Raija!

 10. Hehe, ja det börjar bli några år nu 🙂 Jag har t o m något svagt minne av att det fanns ett bubbleutseende innan det röd-svarta också, eller är det minnet som börjar spela sitt eget spel så här på ålderns höst 🙂

 11. Catta says:

  Jag minns inte riktigt hur min allra första blogg såg ut? Jag tror jag hade bilder på hela familjen uppe i headern och den var skitful hela bloggen 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

<----Välj en bildfil (JPG)