Fixat lite till Raijas skönsång…

Nu har jag grejat lite med bloggen i alla fall. Jag har uppdaterat sidorna här ovan bland annat. Jag får ofta mail (ibland flera gånger i veckan) från personer som vill att ha ett reklamsamarbete, alltså att jag ska göra reklam för det ena eller andra i bloggen. Så nu kan de läsa där så de vet vad som gäller, då slipper de skicka mail om de inte är överens med mig på de punkterna.

Sen har jag gjort en flik om någon är intresserad av mina foton som jag lägger ut här på bloggen eller annorstädes. Det är alltså vad som gäller om man vill publicera mina foton någon annanstans.

I övrigt har vi suttit och lyssnat på Raijas skönsång idag. Den nya är ”TJOHO” och ”wow wow wow”, tror det är från skivan jag brukar spela för dom. Också har hon haft den sedvanliga dialogen med sig själv:

Äré gott Raija?
Jaa
Sagt med tantröst och rullande r ca 47 gånger…..

Raija

This entry was posted in Lite av varje. Bookmark the permalink.

2 Responses to Fixat lite till Raijas skönsång…

 1. Lennart Gagerman says:

  Grattis, kära CATTA ! Äntligen 49 !!!

  Trist för kloakråttan Patrik Nyberg att en av hans högerextrema blaskor

  bannlysts från Bok- och Biblioteksmässan ! Vad skall han göra istället ?

   

  Och f ö borde Monica Antonsson be Fria Tider om ursäkt för att hon

  trodde att denna tidning lät avskrädesjournalisten Patrik Nyberg

  skriva i densamma …

 2. Catta says:

  Lennart: Tack Lennart, tänk att just du har koll på min födelsedag! Men inte vet jag om det är så himla kul att fylla år numer, det känns ju mest som åren går så fort

  Vad Patrik ska göra måste du nog fråga honom om,jag vet att du tror att vi har stenkoll på varandra men riktigt så är det inte. Och tycker du Monica ska be någon om ursäkt så kanske det är bättre du säger det till henne, hon och jag har ju inte så mycket kontakt vet du.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

<----Välj en bildfil (JPG)