Överraskande dubbelbesök

Klockan är halv nio och om en halvtimme börjar det låta här i huset. Då tänder jag upp åt fåglarna som då brukar värma upp sina röster med pip, visslingar, prat och sång. Efter det kommer det gå en halvtimme så kommer sonen komma uppsnubblande för trappan, och i hasorna har han extrasonen. Japp, jag hämtade sonen vid tåget i natt och i all hemlighet hade han mött upp extrasonen efter vägen så dom stod där båda två när jag kom inatt 🙂

Så de närmsta dagarna kommer alltså att bestå av tjo och tjim, musik och spel, skor framför dörren , kläder lite överallt, öppna skåpluckor och skratt. Men det är ju så kul att dom är hemma här båda två samtidigt, det är åratal sedan vi var allihopa. Sonen hade köpt en försenad födelsedagspresent åt mig också, så gulligt. Jag testade den lite igår och den känns kanon, och luktade gott gjorde den också så det var verkligen en fin present som jag blev jätteglad för!

Hudkräm

Sambon har varit och jobbat så han kommer väl hem om några timmar också, ja såvida det inte ligger massa träd över vägen där i urskogen, det blåste ju storm när han for dit igår. Så nu ska jag bara ta mig en kopp kaffe till innan dagen går igång på riktigt, men jag ser fram emot den! Ha det så bra där ute!

 

This entry was posted in Livet hos oss and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Överraskande dubbelbesök

  1. Ann-Charlotte says:

    Det har blåst i Stockholm också. Ha det så bra med ”kidsen”. Kram fina Catta

  2. Catta says:

    Tack Ann, det ska jag 🙂 Och kram tillbaka!

  3. Åh vad kul med bägge ongarna hemma 🙂

  4. Catta says:

    Ja Eva detta är nog första gången de båda varit här samtidigt tror jag på åratal 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

<----Välj en bildfil (JPG)