Jag gillar detta citat

Jag gillade den här så jag delar med mig helt enkelt….

Citat

 

This entry was posted in Lite av varje and tagged . Bookmark the permalink.

9 Responses to Jag gillar detta citat

 1. Svart-Malin says:

  Precis så är det! Jag har ett skräckexempel i min närhet irl och har sent omsider lärt mig att det båtar föga att ignorera, vara snäll tillbaka eller liknande, det bara drar ut på plågan. Klippa banden (om man kan, det är inte alltid möjligt) eller ge igen är det enda raka.
  Å andra sidan är det gudskelov få människor som är av den sorten men de märks desto mer så de verkar fler. De ställer till enorm skada, känslomässigt.

  Det var värst vad du blivit flitig förresten. Jag hinner inte med ju!
  Jag får sätta mig och kommentera gamla inlägg ikväll. Om jag kommer ihåg vad jag tänkte säga. 😀

 2. Catta says:

  Jo man har ju två val om man betett sig illa, det ena är att medge det för sig själv och den utsatte och be om ursäkt, eller neka i sten och vägra titta inåt och då måste man ju lasta skiten på den utsatte så att alla ska tro att det är den som är uslingen 😀
  Jo jag är inne i en period nu, dock inte fått orken att skriva ur det större perspektivet utan håller mig till ”Här hemma och jag”, är fortfarande så trött på både världen och idioter så jag stannar här ett tag 🙂
  Kommer du inte håg så kommer du säkert på nåt nytt klokt som måste sättas på pränt 😀

 3. T says:

  Catta: Välkommen till klubben. Det börjar bli många nu. 🙂

 4. Ann-Charlotte says:

  Själv säger jag bara sanningen, nämligen Catta är bäst 🙂 Det är tråkigt att folk tar ut sitt dåliga mående över Catta. Jag börjar bli rätt trött på det om jag ska vara ärlig, och jag är glad för att jag nästan helt lämnat bloggvärlden (Catta och Erik är undantagen) och hittat mitt älskade G+. Finns så många positiva och underbara människor där ute som följer det sociala livets spelregler.

 5. Catta says:

  T: Haha ja jag tackar att jag får vara med 🙂

  Ann: Du är också bäst Ann! 😀 Ja om folk mått bättre av att ta ut sitt mående på andra hade det ju åtminstone kommit ut något gott av det, men de gör ju inte ens det så det är ju liksom inte till nån nytta alls mer än att folk hetsar upp sig i onödan och mår än sämre.
  Jag är också glad att du har plussen,  du har mycket stöd och fina människor där

 6. Ann-Charlotte says:

  Catta: Gå in och kolla Pernilla Wahlgrens blogg. Hon har tatuerat in sina barns namn på armen. Jag funderar på att göra samma sak med Tutistrollet. Men eftersom Tutis och hans pappa är lika fina så kanske jag ska tatuera båda deras namn 🙂

 7. Catta says:

  Ann: Jag kollade nu, den såg lite tråkig ut tycker jag. Om du ska tatuera in något så försök klura ut en tatuering som blir lite speciell då. Om du ska ha båda namnen skulle du tex kunna skriva det ena vågrätt och det andra lodrätt eftersom båda har samma begynnelsebokstav, sen kan du göra något under det vågrätta/bredvid det lodrätta, typ ett snyggt stylat hjärta eller nåt 🙂

 8. Ann-Charlotte says:

  Catta: Bra ide! Jag får fundera vidare. Ha en riktigt bra dag!

 9. T says:

  Catta: Nja helst vill man slippa den klubben men det är inte så lätt när det är som det är. Folk känner sig blåsta och tyvärr tar många ut det på budbäraren först.

  Jag ogillar tatueringar men det är min personliga åsikt. Väldigt svårt och dyrt att få det ogjort. Åldern som talar 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

<----Välj en bildfil (JPG)