Böcker och fåglar

Sonen är rolig, han åkte till stan idag för att kolla på en jacka men kom hem med en faktabok typ ”Allt du behöver veta” som avhandlar en massa kända personer, religioner och allt möjligt och omöjligt. Han är makalös på att läsa, har plöjt böcker sedan han var liten. När han läst ut alla Harry Potter böcker läste han dom på engelska. Han var inte gammal när han ville att jag skulle prenumerera på Vetenskapens värld åt honom. Han har plöjt tunga filosofiböcker, ja allt.

Till skillnad mot för mig är han begåvad med ett gott minne också så han kommer ihåg vad han läser också så han är väldigt allmänbildad och oavsett vad man diskuterar så har han läst något om det. Jag är banne mig imponerad. Men förutom det så hade han köpt en leksak åt fåglarna också, så han är godhjärtad dessutom.

Golle vågade inte gå nära den (han är värsta fegisen) Raija är också en fegis men korv övervinner all skräck i världen. Så en korvbit på leksaken och vips så var hon där. Det är alltså en grej som man kan lägga godsaker i också drar man de gröna locken över, så för att komma åt godsaken måste de flytta runt de gröna skivorna, den i mitten måste man lyfta upp. Hon klurade nästan ut det och lyckades lyfta mittenlocket och sno åt sig ostbiten som låg där 🙂 Det är bra att de får aktivera hjärnan lite.

Raija

Sedan är ju Raija typiskt tjejtjej och gillar det som blänker och blingar så sonens ring var väldigt intressant att kasta omkring med

Raija

Nej nu blir det sängen för mig, ny dag i morgon, tjing så länge!

Det här inlägget postades i Livet hos oss, Våra Grå Jakos Golle & Raija. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Böcker och fåglar

  1. Catta skriver:

    Ann: Det kanske blir nån gång! Ja det ska bli så kul att träffa er båda 🙂

Kommentarer inaktiverade.