Härjat klart för idag

Har ägnat dagen åt att skapa en ny blogg/hemsida. Det är mängder med information som ska in så jag lär få fortsätta i morgon och säkert dagen efter det också. Men jag ska inte klaga, jag tycker det är förjävla kul. Tur jag är bra på multitasking så jag kan göra flera saker samtidigt.

Jag kan aldrig bara göra en sak, jag måste göra flera samtidigt. Jag fattar inte hur man klarade av att prata länge i telefonen förr tex när den satt fast. När jag pratar i telefonen så går jag alltid och städar samtidigt, så när jag känner att jag skulle behöva städa så ringer jag alltid upp nån som jag vet jag brukar prata länge med också förenar jag nytta med nöje. Ja utom när jag skypar med Whitelady då, det blir ju så rörigt att springa omkring med datorn.

Gör folk så att dom springer omkring och gör tusen saker samtidigt eller har jag osedvanligt mycket myror i brallan? Har alla lika svårt som jag att bara sitta på röven och kolla en film tex utan att samtidigt pilla med nåt annat? Sitter folk stilla när dom pratar i telefonen? Jag blir stressad av att ta det lugnt, jag tror jag skulle bli galen om nån tvingade mig att sitta rätt upp och ner i två timmar faktiskt.

Men nu har jag i alla fall härjat klart för idag, i morgon är en ny dag och nya utmaningar. Så nu säger jag godnatt!

Kväll

 

Det här inlägget postades i Livet hos oss. Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Härjat klart för idag

 1. whitelady7-Eva skriver:

  Ny blogg??? Vadan detta?

  Hehe, tänk om du skulle städa när vi skypar, då vart nog både ditt och grannens hus skinande rent varje gång 🙂 Själv pratar jag sällan i vanliga telefonen, och om det händer så blir det short and sweet like a donkeys gallop 🙂 Om jag kollar på film eller annan tv däremot, så vill jag görna syssla med nåt annat samtidigt, typ sticka, virka, eller göra hårblommor 🙂 Städar gör jag helst till musik, och ensam hemma, så det blir inte så ofta…. 🙂

 2. Catta skriver:

  Whitelady: Man måste ju förnya sig….Nädå bubblan is forever det här är en annan grej 🙂 Men det är bra att du är nyfiken, det innebär att vi kanske måste skypa nån dag annars får du inget veta, för jag tänker inte berätta det här öppet i bloggen av flera skäl 😀

  Jag ska uppfinna en låda som jag kan ställa datorn på och binda fast den runt magen, så kan jag gå och bära omkring på dig när jag städar 😀 Jag är likadan, kan inte bara titta på tv utan måste göra något samtidigt. Jag tror jag gjorde 25 mössor i vintras, alla som kom hit fick med sig en mössa hem 😀

 3. whitelady7-Eva skriver:

  Catta: Ja, det är definitivt dags för en skype snart, låda på magen eller ej 🙂 ska bara jobba några nätter först…

  Men det år ju himla praktiskt med mössor att ge bort 🙂 både omtanke och värme, allt i ett liksom 🙂 Du får skicka en till min jobbarkompis, hon har varm mössa nästan året runt, för hon kommer från de allra hetste delarna av Indien, och har även bott några år i Dubai, så hon tycker det år rätt kallt här 🙂

 4. Catta skriver:

  WL: Ja tjoa till du när du har en ledig period. Hahaha ja jag har en jättefin mössa här med glittertrådar. Skulle gärna ha haft den själv men hatar att ha mössa 😀

 5. Ann-Charlotte skriver:

  Snart kommer vi 🙂 Hurra! 🙂

 6. Catta skriver:

  Ann: Det ser jag fram emot 😀

 7. A-L skriver:

  Ja du är inte ensam om att ha varit produktiv 🙂 jag håller på hela tiden med pyssel här, många mössor har det blivit och fler byxor är på gång då jag hittat billiga tyger samt lite i gömmorna 😉

  Håll utkik på Facebook i gruppen Handarbetarna ;)WL kan glutta om hon vill med 🙂

 8. T skriver:

  Jag vill inte heller ha mössa för det blir fuktigt och kliar. En keps när det är nedåt -10c eller kallare eller om håret är kortsnaggat. Nu har jag inte klippt mig sen innan förra julen och istället skickat frisörpengarna till Barncancerfonden.

 9. Catta skriver:

  A-L: Du är ju helt makalös på att pyssla du!!! Kan du sticka sockor?

  T: Bra idé! Jag klipper sambon så han går aldrig till frissan. Två längder med hårtrimmern så är det gjort

 10. A-L skriver:

  Tänk om jag hade utrymme för att förverkliga alla pysselideer jag har i huvudet 😉 Nej kan inte sticka överhuvudtaget, virka kan jag efter eget huvud men mönster är rena grekiskan för mig.

  Kan inga avancerade tekniker när det gäller virkning men potar på i hopp om att det ska bli något vettigt i slutändan ändå 😉 I dag har jag klippt till material för 9 par byxor åt lillbubbel och en mössa. Mördat ett överkast,  en sängkappa och en fleecefilt för 30:- samt ett tygsjok som kostade 25:- 🙂

  Kunde inte hitta fleecebyxor för under 100:- ens som begagnade så då tyckte maken att sy av filten 😉

 11. Catta skriver:

  A-L: Det kommer, när lillbubbel blivit stor och flyttat hemifrån får du tid och utrymme 😀
  Det är ju perfekt att kunna sy kläder så där när dom är små, det är värre när dom börjar bli större för då blir det till att handla 🙂

   

 12. T skriver:

  C: Jag har tunna hårstrån så det blir ganska ojämnt med trimmer och jag vill ha 3 cm och inte 3 mm. Nu blev det att frisören hade semester när jag ville ha det klippt, tiden gick och det blev så här. Innan jul ska lockarna kapas. Gamla gubbar ska inte ha hästsvans  🙂

 13. Catta skriver:

  T: Gamla gubbar får ha som dom vill 🙂

 14. A-L skriver:

  Catta: Jo det blir nog så, eller om vi lyckas köpa ett hus 😉

  Jo det är perfekt att kunna sy och tur är att jag bara kan sy byxor och mössor då det är övervikt på tröjor då det verkar vara benen som växer 🙂 Att han inte är så kinkig utan har det vi tar på honom gör ju sitt till 🙂 Folk tycker att jag är knäpp som inte lägger bort tröjan till de för små pyjamasbyxorna men det går ju ha som vanlig tröja så varför ska jag göra det?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.