Ännu en dag

Ny dag nya bekymmer. Nä så många bekymmer har jag inte att tampas med. I dag ska jag fota personalen inför en nyöppning av butik, det är ju jättekul. Jag fotade två av dom för ett par dagar sedan och det blev då himla bra. Fotona ska sedan bli till ”affischer” som ska hängas upp där på väggarna. Också har jag hjälpt till att skapa de nya klistermärken de ska använda på sina produkter, också riktigt kul att få hålla på med.

Jag hittade gardiner igår i alla fall, inte så swaggiga men ändock icke vita. Och jag passade på att dammsanera också, det blir en hel del damm när man har fåglar. Fint fint damm som lägger sig precis överallt…

gardinbyte

Nu ska jag hoppa in i duschen, ner och fota och sen ska jag bädda åt mina helggäster så de har nånstans att sova, blir som trångt om vi ska sova i dubbelsängen allihopa…..Ha en bra dag!

Det här inlägget postades i Livet hos oss. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ännu en dag

  1. Ann-Charlotte skriver:

    Kör hårt och så ses vi imorn!

  2. Catta skriver:

    Ja vad kul Ann! Jag kollade in på bageriet och smörgåstårtan är på gång 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.