Fjädrar, dusch och relax..kanske…

Kolla kalaspinglan Raijas magfjädrar! Hon blir finare och finare för varje dag nu 🙂

Raija

Surmulen Golle ska ha nackmassage/kli helst hela tiden. Han är så otroligt tjurig och obstinat nu. Han blir sur för att jag inte vill vara hans partner, han blir sur om jag inte kliar honom i två timmar, han blir sur om jag pratar med Raija. Och när han blir sur så nyper han till mig i fingrarna och tror att jag ska bli rädd för honom. Förhoppningsvis skärper han till sig snart….

Golle

Nu kan vi ha värsta discot i duschen i alla fall…

duschrum

Jag har kommit på nu att eftersom vi inte använder bastun just (den ligger i anslutning till duschrummet) så kanske man ska lägga in värsta fluffiga mattan där, sätta in ett par sköna stolar, ett litet bord och ha som relaxrum där. Ska samråda med sambon om det. Jag förutspår att följande kommer hända: Han tittar på mig med trött blick, suckar och säger ”Ja tror du det blir bra så gör det du…..” och avslutar med en till suck. Han tycker att jag alltid ska ha en massa projekt på gång. Wonder why?

 

 

Det här inlägget postades i Livet hos oss. Bokmärk permalänken.

17 kommentarer till Fjädrar, dusch och relax..kanske…

 1. T skriver:

  Men vad nu!!! Bastun är husets viktigaste rum 😀

 2. Catta skriver:

  T: Haha nä det är ju för varmt! Sambon gillar att basta, jag kanske har lust att basta en gång om år om ens det. Och då bastar jag i fem minuter sen står jag inte ut längre. Skulle tycka det var skönt om det var typ ljummet, men då är det ju ingen vits 😀

 3. T skriver:

  C: Det behöver inte vara så varmt eller lång tid i bastun. Bara man får upp ångan så svetten flödar. Runt 75-80 grader och 10 minuter är lagom för de som inte härdats sen barnsben.

 4. JD skriver:

  Låter härligt med ett relaxrum men bastu är ju skönt då tempen börjar krypa nedåt framåt vintern. ☺

 5. Catta skriver:

  T: Det är ju himla bra att basta, man blir som ren i huden. Men det är ju så varmt! Men jag ska fundera lite till 🙂

  JD: Då laddar man in lite vedtravar i kaminen så det blir så där lagom skönt. Fast då tycker sambon att det blir för varmt i rummet istället 😀

  Ann: Ja de är makalösa! Igår köpte jag majskrokar åt dom och Golle blev lyrisk ”Det är gott” sa han gång på gång, annars brukar han bara säga det just när han får en godsak 😀

 6. Catta skriver:

  Ann: Jag gjorde en ny variant idag med socker och citron också. Men endera olivolja eller citron (färsk eller på flaska), rör ihop med sockret så det blir som en gegga. Gnugga in försiktigt i ansiktet (inte ögonen!) och skölj sen av med ljummet vatten. Det är mer som en peeling men man blir mjuk som en barnrumpa i ansiktet 🙂

 7. Catta skriver:

  Gör det, det är SÅ skönt 🙂

 8. A-L skriver:

  Lillbubbel skulle älska din dusch 🙂 och då avskyr han att duscha ändå, det är bara på badhuset det går för sig utan jätteprotester 🙂

  Jag köpte tyg för 175:- och fick ut material till 17 par byxor, 4 mössor och diverse pyssel 😀 det kallar jag ekonomi 🙂 fleecefilt för 40:- blev 2 par fleecebyxor, ett halvt överkast 3 par byxor och en kasserad sängkappa blev 3 par byxor. Till det blir spillet från fleecefilten till tummlösa nödvantar som ska doneras till lillbubbels dagisavdelning 🙂 och övrigt spill blir kvar till pyssel eller skruvartrasor åt grannen 🙂

 9. Catta skriver:

  A-L: Ja jag hade en fyraåring här och hon tyckte det var såååå coolt, helst när det blinkade…. 😀
  Åh herregud vad du pysslar och fixar! Ekonomisk är du i alla fall, det är ett som är klart!

 10. A-L skriver:

  Ja men det är ju kul att pyssla och greja 😉 tack vare att jag lyckas skära kostnader på kläderna lite genom att sy så vågar man köpa nytt om det behövs 🙂 jag försöker köpa det mesta begagnat men senast jag sökte kläder begagnat fick jag inget napp. Fick då beställa nya kläder på nätet men 1700:- för täckbyxor, överdragsbyxor 2 par och 3 pyjamaser samt lite trosor till mig är ju helt okej ändå 😀

 11. A-L skriver:

  Ja det övriga var till lillbubbel så klart, var bara trosor som var till mig 🙂

 12. Catta skriver:

  Ja det går ju faktiskt att handla ganska billigt nytt nu också iom att man kan handla på nätet.

 13. A-L skriver:

  Jo det är ju en fördel men det blir oftast billigare att köpa begagnat men vad göra när man inte får tag på begagnat 🙂 tyvärr finns det ju de som tar rena fantasipriserna på begagnade kläder men det går att göra fynd 🙂 särskilt som jag inte är superkinkig på om det är för flickor eller pojkar, bara jag tycker det är gångbart till mitt barn 🙂 det retar dock många att jag resonerar så eller att jag tycker att om pyjamaströjan fortfarande passar kan den användas som vanlig tröja 🙂

 14. Catta skriver:

  Äh det spelar väl ingen roll om det kallas flick/pojk-kläder, inte heller om det heter pyjamaströja eller bara tröja

 15. A-L skriver:

  Nej jag tycker inte det men andra stör sig som bara den på att jag inte har några problem med att köpa tjejkläder till pojkar och tvärtom 🙂 Fast det är ju som gubben säger ok att ta på en flicka pojkkläder men att ta tjejkläder på en pojke är nästan olagligt. Lillbubbel har iaf både rosa, blommigt, lila osv men inte dödskallar mm och en supergosig tröja med paljetter på (såg inte dom när jag köpte den) men den är ju ”rätt”  färg på 😛 så då borde ingen klaga som de gjorde när kantbandet på en vit tröja var rosa 🙂 tur att jag har bättre saker för mig än att reta mig på vad folk har för kläder på sina barn 😉

 16. Catta skriver:

  Det vore bättre om folk bekymrade sig om verkliga bekymmer…

 17. A-L skriver:

  Precis

Kommentarer inaktiverade.