Norrskenshöst

I går kväll var jag tuff, jag stack nämligen upp till skogen alldeles själv när jag anade norrsken i luften. Jag brukar inte vilja åka dit för jag får för mig att det ska komma en björn. Men jag överlevde, det var bara jag, himlen och skogen.

norrsken-1

Kallt som sjutton blev det i alla fall. Det går ju så fort när jag får syn på det så jag hinner ju aldrig klä mig riktigt och sen blir man ju ofta ute en timme i alla fall. Jag skulle verkligen behöva såna här torgvantar!

norrsken

Jag får ju aldrig nog av norrsken men jag såg att det är rätt fint med kvällsbilder på hösten också med mörkret och när löven börjar gulna

hostkvall

Jag måste verkligen engagera mig lite i att läsa på om fotografering. Det blir okej bilder men de skulle kunna förbättras en hel del om jag bara orkade läsa på om tex mörkerfotografering. Märkligt ändå att jag är så slö på det trots att jag tycker det är så kul att fota. Jag tror det är för att jag har svårt att koncentrera mig och då är det jobbigt att läsa instruktioner, det skulle vara mycket enklare att gå en kurs och lyssna istället.

Det här inlägget postades i Livet hos oss och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Norrskenshöst

 1. Catta skriver:

  Ann: Nä du har ju gatlysena i Solna. Och motorvägen. Så vad ska du vara avis på 😀 Skämt åsido, ser du att jag står där uppe där du var och sprang 🙂

 2. T skriver:

  Norrsken ända ner till västra Svealand nu 🙂

 3. Catta skriver:

  Ja det finns så många fina platser här hemma i Sverige också. En sak jag tror ni skulle gilla är att åka till ishotellet och övernatta där.Det är verkligen speciellt!

 4. Erik Rodenborg skriver:

  Att leta reda på gamla inlägg och sedan skriva kommentarer där har kommit på modet på sistone, på sina håll.

  Jag kan inte låta bli att haka på trenden, då jag ser att det här är ett av de få norrskensinlägg du skrivit som jag INTE kommenterat.

  Jag är som sagt fascinerad av norrsken, dels för att de är vackra. Men dels också  för att de är en form av bevis för att rymden lever, och inte är är så tom som de flesta trodde för hundra år sedan.. Då fanns det bara några få som anade vad som dolde sig bakom norrkskenet, och de blev nästan mobbade. En av dem begick till och med självmord.

  Jag har skrivet mer om detta här.

  http://kiremaj70.blogspot.se/2016/08/norrskenet-ett-bevis-for-att-rymden.html

Kommentarer inaktiverade.