Loppisfynd och helggöra…

I helgen har jag och N sprungit på loppis och shoppat hej vilt. Tänk så mycket bra-att-ha-grejer man kan hitta där! Jag har varit lite missnöjd med min walk in closet då den känts mer som gästrum med borttagna garderobsdörrar så jag försökte styra till det lite där.

Så jag fyndade ett par guldgardiner, en hylla och små guldskålar (eller vad det är…) så nu är det kläder, skor, väskor och smycken lite överallt i rummet. Tanken är att det ska vara ”maffigt” innan det är klart med guld, kristall och bling. Hyllan ska målas mörk och stolen ska målas guld sen när jag orkar. Också är jag ute efter en kristallkrona till taket och att göra sängen mer schäslong-liknande. Kanske be någon händig typ att snickra ihop krusidulliga gavlar?

Walk in closet

Till allrummet i källaren hittade jag ett litet soffbord som jag gillade skarpt för det går att göra det mindre om man vill.
allrum

Också hittade jag två turkosa gamla glasflaskor med porslinskork, jättefina! Jag vill ju ha allt i flaskor och burkar så jag har köpt svarta etiketter och sån här penna som går att tvätta bort så jag har lika i skafferiet också på varenda burk.

img_4481

Som ni ser så går en helg blixtsnabbt. Vänd upp och ner på ett par rum bara så ni har att stöka med en hel helg…..

This entry was posted in Livet hos oss and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Loppisfynd och helggöra…

 1. Ann-Charlotte says:

  Åh så fint det blev! Älskar ert hus!

  Tutis hälsar så gott till både dig och F 🙂

 2. Catta says:

  Ann: Jag älskar också vårt hus, bästa hus vi haft 🙂 Men jag tror du får komma hit och hjälpa mig att måla, jag är så trött på att måla och det är ju ditt norrlandsrum så du kan ju inte a en fulhylla där 😀
  Hälsa så gott tillbaka till min favoritstockholmare !

 3. Ann-Charlotte says:

  Vi kan måla, jag och Tutis, när vi kommer i slutet på månaden 🙂 Jag saknar dig, F och Norrland jättemycket 🙁 Har så mycket jag vill prata med dig om!

 4. Catta says:

  Ann: Haha Det låter bra, du kan inte ana hur less jag är på att måla. Har ju inte gjort annat än målat de sista åren 😀
  Ja men då blir det ju perfekt om ni/du kommer om några veckor, men vi kan ju pratas på telefon innan det också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

<----Välj en bildfil (JPG)