Zzzzzz….

Värsta mysutsikten ikväll……

solnedgang

Tröttdag idag igen. Behövde bara jobba ett par timmar idag för det var en massa grejer på jobbet så jag kunde inte göra nån nytta där ändå,  men likt förbaskat så blev jag tvungen att ”vila” när jag kom hem. La mig på soffan och slog på ett youtubeklipp för att jag skulle vila, inte sova. Tvärsomnade ändå och sov som en stock i tre timmar…..

Gahhh! Och nu är klockan 19.22 och jag skulle kunna somna direkt på plats här. Alltså vad är det för fel!! Nå väl snart är det helg och på lördag får jag besök av en vän jag inte träffat på många år så det ska bli kul, nu ska jag bara hitta på nån mat att bjuda på, det eviga dilemmat. Men jag tror vi kör klassikern köttfärslimpa och gräddsås, den går alltid hem!

 

 

Det här inlägget postades i Livet hos oss. Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Zzzzzz….

 1. whitelady7-Eva skriver:

  Vi åt köttfärslimpa med kantarellsås och lingonsylt här om dagen, det var såååååååå gott! Har hittat en affär inne i stan som säljer lite svenskt, så nu behöver jag inte beställa från Wellington längre 🙂

 2. whitelady7-Eva skriver:

  Har du förresten kollat sköldkörtelfunktion, blodsocker (långtids, inte det enstaka med prick i fingret) och sånt, nyligen? Annars kanske det vore ide att kolla upp det, om inte annat för att utesluta möjliga problem?

 3. Catta skriver:

  Eva: Du ska få receptet på sambons köttförslimpa, världens godaste och plättlätt att göra! Vad kul med lite svenskt på närmare håll,det är ju vissa saker man bara vill ha 🙂
  Jag tog några prover sist, blodvärde, dom kollade några muskelsjukdomar och reumatiska sjukdomar också men allt var tipptopp. Blodsocker vet jag inte om dom tog faktiskt. Jag kommer ju aldrig ihåg vad dom gör ens…

 4. whitelady7-Eva skriver:

  Catta: ja tack, goda recept är alltid välkomna ?

  Blodsocker har de säkert kollat, det är närmast rutin och ingår i blodvärdena, har jag för mig. Sköldkörteln däremot tror jag inte ingår där, så du kan ju fråga om du pratar med nån doktor.

 5. Catta skriver:

  Ska bara vänta tills han kommer hem, hoppas jag kommer ihåg det, och sen ska du få det. Men det kan innebära att jag måste skicka nån ingrediens till dig 🙂
  Jag tycker jag känner igen nåt med sköldkörteln men jag kan minnas fel också. Men jag måste verkligen ringa VC igen, nu får dom fasiken ta reda på vad det är för fel för jag orkar ju snart inte hålla mig vaken alls på dagarna. Tog en tretimmars idag igen, och likt förbannat blev jag svintrött efter nån timme igen 🙁

 6. whitelady7-Eva skriver:

  Hade inte du problem med dina järndepåer för nåt år sen?

 7. Catta skriver:

  Jo men det var ju för att jag förlorade så mycket blod hela tiden, numer (tack vare dig!) så gör jag ju inte det 🙂

 8. whitelady7-Eva skriver:

  Nu kan man ju ha taskiga järndepåer ändå, måste inte vara orsakat sv blödningar. Det är skillnad på stick-i-fingret järnvärde, och järndepå värde, här kan du läsa en del om det  http://www.xn--jrntabletter-gcb.nu

 9. Catta skriver:

  De tog ju rör med blod sist och då kollade dom en massa grejer, muskelsjukdomar, reumatiskt, blodvärde osv, eftersom jag pratade om tröttheten är det inte rimligt att de kollade järnet också då?

 10. whitelady7-Eva skriver:

  De har säkert kollat Hb, men det är inte riktigt samma. Ska kolla upp när jag kommer till jobbet igen, har för mig att det är ett speciellt prov för järndepåerna. Man tycker ju att det borde ha kollats, men det är ju inte säkert.

 11. T skriver:

  D-vitaminvärde?

Kommentarer inaktiverade.