Avinstallera och ominstallera Windows Essentials…Check!

Jag är så glad i dag, jag tror jag suttit sammanlagt 4-5 dagar och försökt installera så jag får Movie maker och Live writer på datorn men det enda svar jag fått från datorn är att det redan är installerat. Jag är ingen hejare på datorer så jag har läst och läst, på svenska och på engelska. Försökt följa alla råd och tips på alla sidor, men datorn har bara fortsatt sagt att det redan är installerat.

I går var jag så galen att jag gick in i registret och fipplade med filer där trots att jag var medveten om att det kunde sluta i en datorkrasch (nåja jag klarade mig från det i alla fall). Det blev inte bättre, datorn sa att jag redan hade programmen installerade ändå.

Men i morse lyckades jag äntligen få till det, skam den som ger sig! Jag laddade ner detta program som hjälper till att fixa såna här problem, och efter att ha trixat en stund så funkade det äntligen! Så nu måste jag dela med mig av det för jag har ju sett i mitt sökande att det är massor av folk som har samma problem men som inte heller lyckats lösa det trots alla tips.

Nu vet jag inte om endast detta program räckt för att lösa problemet, jag har ju gjort en massa trixande innan, men det kanske är så enkelt att det räckt om jag hittat detta direkt. Annars så får ni fråga om det inte funkar så kan jag tala om vad jag gjort mer.

Just nu är jag bara så glad, jag älskar windows live writer (som jag skriver i just nu) och jag älskar movie maker som jag använder för att klippa filmer osv, så ÄNTLIGEN är det tillbaka!

Det här inlägget postades i Lite av varje och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.