Kom in…

Golle har hakat upp sig nu påKom in”, han knackar i plexiglaset och ropar för full hals Ler

Nu har vi haft dom i ett år och även om det är mycket med städning och inte minst fågeldamm och dun som far så är de ett otroligt sällskap de här två och jag skrattar fortfarande varje dag åt deras tokigheter. Det är som att ha småbarn på nytt här i huset.

Mindre kul var det häromveckan när Golle sket på mig när jag var halvvägs in i buren och skulle städa. Normalt brukar jag låta honom vara ute då men jag skulle bara göra en snabbstädning så jag lät honom vara kvar. Är huvudet dumt får kroppen lida….

Jag: Men Golle!! Sket du på mig!!
Golle: Jaa….
Jag: Äckel!!!
Golle : *rapar*

Då kan man ju inte låta bli att skratta mitt i eländet 🙂

 

Det här inlägget postades i Våra Grå Jakos Golle & Raija. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kom in…

  1. T skriver:

    Bättre med lite skit i hörnet än ett rent helvete 😀

    God fortsättning på 2017 får vi hoppas på!

  2. Catta skriver:

    Så är det!! Tack och detsamma, vi kämpar på allihop 🙂

Kommentarer inaktiverade.