Myror i brallan

Igår åkte vi till stan och handlade. Som vanligt kom jag hem med påsar fulla i grejer. Jag tycker ju om att byta ut smågrejer hemma så det blir lite annorlunda, tröttnar fort när jag haft en look ett tag. Jag köpte egentligen bara några smågrejer, en matta, några ljuslyktor, några kuddar, och en rosa ”fårfäll”. Och ett par mässing ljusstakar på loppis.


Men det här lilla och ett par andra lampskärmar i fönstret gjorde att rummet blev helt annorlunda. Jag försökte ta en panoramabild på rummet så det går att se ungefär i alla fall.


Jag blev ju tvungen att möblera om hela rummet också förstås, det vore ju dumt att bara sätta sig ner och ta det lugnt en dag. Men nu är jag nöjd tror jag, fast jag kanske ändrar mig imorgon igen…

Om jag inte haft så taskig kropp så hade jag nog möblerat och ändrat fem dagar i veckan, nu gör jag det bara kanske två gånger i månaden. Fast gardiner kan jag byta flera gånger i månaden om jag är på det  humöret….

Hej så länge! //Hon med myror i brallan

Det här inlägget postades i Livet hos oss och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Myror i brallan

  1. Catta skriver:

    Ann: Ja eller hur?Det räcker att byta kuddar och gardiner, eller matta så blir det nästan som ett helt nytt rum. Nu kan jag ha det här gammelrosa ett tag och till våren tror jag det får bli mintgrönt eller turkos 🙂

Kommentarer inaktiverade.