En riktig slappardag

I dag har jag haft en riktig vilodag, har haft så ont i kroppen i veckan så jag bestämde mig att inte göra ett skvatt idag och det är inte ofta det händer ska jag säga. Så nu sitter jag i soffan med värmekudden och bara chillar, telefonen har jag inte ens satt på ljudet på idag så det har varit riktigt tyst och lugnt.

Det enda vi bestämt idag var att vi skulle köpa nya bäddmadrasser till sängen för båda två ligger så dåligt i sängen, det slutade med att vi beställde en helt ny säng istället….Vi velade fram och tillbaka, det är ju inte gratis med sängar direkt, men kom fram till att både sambon och jag är risig i kroppen (om än han mer periodvis) och man tillbringar rätt många timmar i sängen ändå så det är värt att kosta på sig att ligga bra. Så det blev en sån här säng, den kändes riktigt skön. Men det är ju svårt att säga också, man kan ju inte avgöra efter att ha provlegat i några minuter liksom, men jag tror den är bra.

Bildresultat för öckerö kontinental

Det tråkiga är att det tar 3-4 veckor innan den kommer, ni vet ju hur det är när man väntar på något!!! Men det ska bli otroligt skönt i alla fall. Och jag tycker den är rätt snygg också även om jag kommer sakna min andra sänggavel, jag älskar den.

Jag blev så full i skratt idag, det ser ut som sambon och Raija är ett sånt här gammalt kärlekspar med likadana träningsoveraller, dom matchar varandra bra Skrattar

IMG_5058

Nu ska jag kolla lite film och sluka en gris !

IMG_5056

Ha en bra helg där ute!

Det här inlägget postades i Livet hos oss. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till En riktig slappardag

  1. Catta skriver:

    Ja det är som det är med den här eländeskroppen, men det var längesen jag hade så här ont så jag måste verkligen vila idag också så jag blir bättre innan jobbvecka. Ska bara städa åt fåglarna sen ska jag inte göra ett skvatt.
    Jag såg i morse att du ringt, ska vila lite nu men kanske ringer dig sen 🙂

  2. Catta skriver:

    Jo jag har tänkt tanken jag också att det kan vara nåt sånt, men det är ju inte så mycket att göra åt det så det är väl bara att härda ut de dåliga dagarna/perioderna. Haha jo vi har bastu men den är full i pelargoner just nu 😀 Men chefen tvingade mig boka tid hos massör i morgon så det kanske blir bättre sen

Kommentarer inaktiverade.