Håhå jaja

Jag säger som Raija “håhå jaja”…..Det här året har fått en otrolig början för mig. Först så fick jag en fast heltidsanställning på en arbetsplats jag verkligen gillar med superbra kollegor som jag också verkligen gillar, sen fick jag mig en spritter ny bil av min sambo! Ja det är sant, en NY bil!!! Det må låta lite så där materialistiskt drygt, men fasiken så kul det är att köra en ny bil med alla finesser man kan tänka. Och vilken sambo jag har! Jag måste ha gjort något väldigt bra för att förtjäna detta Ler 

IMG_5131

Och från det ena till det andra: Jag har så smått börjat intressera mig för omvärlden igen vad gäller politiken och nyheter , men det har varit otroligt skönt att koppla bort allt sånt en längre tid och bara leva här och nu. Världen och människor i den är så tokiga att man blir bara trött av det. Men å andra sidan så lever vi trots allt i den här galna världen så det är bara att hänga med i svängarna och göra det man kan för att försöka påverka och förändra saker till det bättre. Får man bara stopp på en enda galning så är det gott nog även om man inte kan “rädda hela världen”.

Men det blir inte ikväll för nu är jag trött efter få timmars sömn och en hektisk dag på jobbet så nu tänker jag sova…/Over and out

Det här inlägget postades i Livet hos oss. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Håhå jaja

  1. Catta skriver:

    Ja visst är den fin Ann?! Det är inte klokt vilken tur jag har 🙂

  2. Catta skriver:

    Haha ja då kan vi åka omkring du och jag i våra mönstrade byxor och göra ”stan” när ni kommer hit 🙂

Kommentarer inaktiverade.