Still alive!

Hallå där till er som fortfarande tittar in! Nu var det längesen jag skrev något men jag har verkligen full huggning numer. Och när jag väl har det lugnt så är jag ofta så trött att jag inte orkar göra ett skvatt. Men livet här går sin gilla gång. Fåglarna mår bra och vi mår bra.

Golle mår nog allra bäst, en kompis gjorde en portabel pinne åt honom som vi kan dra till det rum vi befinner oss i och Golle fullständigt älskar den. Han får sitta där på höjden och prata och hålla hov. Han kan sitta med oss och titta på tv

IMG_2446

Eller sitta i köket och titta på folket som går ute på gatan. Raija är lite rädd för den än så hon vill inte sitta där.

IMG_2462

Vad har hänt sen sist då….Ja det är så längesen jag skrev så jag minns inte allt, men för ett par veckor sedan for vi till fjälls med ett par vänner och det var supermysigt. Skoteråkning, grillning och umgänge.

IMG_2509

IMG_2532

IMG_2514
En annan sak som är himla kul. Vi ska köpa den där sommarstugan som vi hyrde i somras! Det kommer vara en del att göra där men fasiken så kul! Tänk att få kliva upp och dricka morgonkaffet till den här vyn

SOmmar
Och för den delen att ha den här utsikten från dasset Skrattar

Dasset

Egentligen så känns det som att vi har nog att göra ändå, men samtidigt så har vi (eller kanske snarare jag) myror i brallan och måste hela tiden ha något att göra så nu har vi ett evighetsprojekt att pyssla med, fast skillnaden är att en stuga kan vara lite bohemisk så det blir inga måsten, utan mer att man kan ha en massa små projekt för att man tycker det är kul.

Och nu är det bara en jobbdag kvar sen är det långledigt i fyra dagar och då ska vi umgås med syrran och hennes familj som ska vara här uppe, vara i stugan och rensa ur lite och förhoppningsvis hinna vila lite. Nu säger jag: Hoppas ni får en bra påsk alla så ”syns” vi förhoppningsvis snart igen

This entry was posted in Livet hos oss. Bookmark the permalink.

6 Responses to Still alive!

 1. Gör en liten modifiering av Professor Kalkyls gamla idé med rullskridskorna och sätt en fjärrkontroll på pinnen så att han kan köra själv.

  https://larsan13.files.wordpress.com/2012/09/taruffi.jpg

 2. Ann-Charlotte says:

  Hurra för ett bubblaninlägg. Vi är många som längtat och speciellt jag som ”stalkar” den här bloggen varje dag 🙂 Jag har dock full förståelse för att du jobbar och har mycket annat men en samhällsanalys a la Catta vore INTE dumt!

  Den där lilla stugan har jag berättat om för Tutis – och dit ska vi åka:)

  Glad påsk till dig, F och pippifåglarna!<3

 3. Ann-Charlotte says:

  Catta

  Ex-mannen har fått tillbaka sin bil från verkstaden så eventuellt far vi iväg och övernattar någonstans i påsk. Skönt med lite ombyte 🙂

 4. Catta says:

  Dolf: Haha ja då skulle han fara runt överallt 😀 Minsta prassel så skulle han trycka på framåt-knappen för att se om det är nåt ätbart 🙂

  Ann: Ja nu när jag får vila upp mig några dagarna kanske hjärnan orkar med en liten analys snart 🙂 Jag tycker absolut att du exet och Tutis ska ta bilen upp några dagar och hälsa på oss i stugan, tror exet skulle gilla det också 🙂

 5. Det var sannerligen på tiden att du kom tillbaka.

  Ett tips ang gojställningen: Jag har något liknande till min

  goja och under den har jag lagt en vaxduk så slipper jag

  torka fågelskit, bara att ta vaxduken in i duschen och vips

  så är den ren igen. Har en tre-fyra stycken så jag slipper

  vänta på att någon ska torka.

  Roligt med en stuga, där kommer nog drickas många koppar

  kaffe, med den utsikten kan till och med en ickedrickande

  ta ett par koppar. Ha en skön påsk

 6. Catta says:

  Karin: Haha kul att några har ”saknat” mig i alla fall 🙂

  Jag gjorde faktiskt precis samma sak, tog en vaxduk. Men den blev så bökig tyckte jag så nu har jag anlitat ställningstillverkaren så ska han göra en ”platta” längre ner så lägger jag bara plastfolie på den som jag kan dra bort eftersom.
  Nog är det ett evigt städande och pysslande med våra gojor, men dom är värda det. Det är ett sånt otroligt bra sällskap 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

<----Välj en bildfil (JPG)