Nu får det vara nog

Jag har hittat ett par stövlar från Gipsydharma.com som är så snygga så jag tror jag dör, men dom kostar 2000 kr så jag tror jag fortsätter drömma om dom….

Gipsy Dharma

Nu måste jag försöka tygla min köplusta, det kommer gå en hel del till stugan så nu får det vara nog med detta shopaholic-beteendet jag har. Jag har dock köpt två nödvändiga och lite kostsamma saker idag, nämligen två utevoljärer till fåglarna. Där rök 5000 kr men det kommer bli jättebra för dom att ha i stugan så de har bra utrymme och kan vara med och se vad som händer runt omkring.

voljär

Och nu ska jag sova så jag orkar kliva upp 5 i morgonbitti och dra in lite nya pengar….Tjing så länge

Det här inlägget postades i Livet hos oss och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

13 kommentarer till Nu får det vara nog

 1. Anonym för en dag eller två skriver:

  Nu var jag ju rätt övertygad redan innan, men här blev jag 100% 🙂

  *två såna där lurigt leende smileys* 🙂

  Lung. Det är bäst så här att ingen vet. Inte minst för mig. 😀

   

  Allt bra?

 2. Anonym för en dag eller två skriver:

  PS Vad du än gör lita inte på henne. Vän en dag, hänger ut dig nästa.

 3. Catta skriver:

  Ann: Ja de är verkligen dösnygga och förmodligen dösköna också!

  Anonym: Jag vet ju vem du är och det räcker 🙂 Ja allt är bra, livet flyter på, upp och ner som alltid men mestadels upp i alla fall, känner mig tillfreds med livet kan man säga 🙂

  Jag vet inte riktigt vem du syftar på men nuförtiden är det få jag litar på så pass att jag känner mig säker att ingenting jag säger hamnar nån annanstans, så det jag inte är beredd att säga offentligt eller öga mot öga, säger jag heller inte till nån annan. Tragiskt att man ska behöva tänka så men verkligheten är inte snyggare än så 🙂
  Är allt bra med dig?

 4. Karin Svensson skriver:

  Nyfiken.. var köpte du burarna?

   

 5. Anonym för en dag eller två skriver:

  Ja då allt är väldigt bra. Funderar på att flytta men inte för att jag måste utan för omväxling. ( min dator hatar din blogg numer så jag skriver från mobilen  och din sida är inte riktigt anpassad för det. 😉 )

  Men annars är det som vanligt som du ser. Jag har ett gäng pedofiler och en och annan rasse som är duktig förbannade på mig på nätet. De skulle göra mycket för att få veta vem jag är AFK men tills dess kör de lite sabotage. Lite kul är det för jag kan ju alla trix vid det här laget.

  Jag kommer inte låta dem veta att vi känner varandra. Som sagt bäst för mig med att vi  låtsas som vi inte setts förrut. Den du inte ska lita på. Hon som driver ”forumet”.

  Du kan radera det här efterhand om du vill och tycker. Jag förstår om du är överförsiktig. Det är jag också. Mer än innan så det säger kanske en del. ?

 6. Anonym för en dag eller två skriver:

  Föll bort. Jag liksom du verkar vara megneter för knäppgökarna på nätet. Det är interesant det där, men jag har gjort en hel del observationer till varför. 🙂

 7. Svart-Malin skriver:

  Skitsnygga! Ja stövlarna då, inte burarna. Jag kom direkt att tänka på gamla kobojsarfilmer när jag såg dem. En fransig skinnklänning till och två påskfjädrar i håret och bilden hade varit komplett, men då hade väl halva internet börjat skrika CA :-D. Men snyggt hade det varit.

 8. Anonym för en dag eller två skriver:

  Hej hej Malin!

   

  Ser dig hos Any ibland, men jag har svårt att skriva där. Allt bra med dig också?

 9. Svart-Malin skriver:

  Hej själv. Jag kände allt igen dig jag. 🙂
  Jo då, allt är ok med mig, jag går i solen och leker med barnbarnen och sådär. Är inte så flitig på nätet längre däremot utan håller mig till ca tre bloggar, fast jag läser fler. Stämningen på nätet har länge varit avskräckande: antingen är du för oss eller så är du vår fiende som ska utplånas – typ

 10. Catta skriver:

  Karin: Jag hittade dom här https://www.vidaxl.se/catalogsearch/result/?q=f%C3%A5gelvolj%C3%A4r

  Anonym: Haha själv så känns det som att jag flyttat nog nu, men det har jag ju sagt förr iofs 😀
  Jag har tagit långpaus från det mesta på nätet så jag har inte läst nästan nånstans på en evighet så  dig har jag inte ”sett” var du ”huserar” heller, men jag vet allt om att vara en knäppgöksmagnet….Det kan vara nog så träligt och långvarigt. Det har varit riktigt skönt med paus (nåja man har ju inte direkt sluppit dom ändå)

  Jag fattar fortfarande inte vem du syftar på ? Du kanske tänker att jag läser nånstans där jag inte läser eller har kontakt med nån jag inte har kontakt med för jag kan inte alls komma på? Skicka ett mail för jag kanske bör veta nåt jag inte vet?

  Svart-Malin: Haha jag har ju alltid gillat fjädrar och läder 😀 Och jag köpte ju ett halsband för ett tag sen som skulle passa himla bra till min CA-look 😀 (bild nedan)

 11. Anonym för en dag eller två skriver:

  Aha, nä då behöver jag inte skicka ett mail. Jag kunde svurti på att du är inne och sriver på ett ställe som jag är på. Viktoria hittade mig där tex. Henne är jag stensäker på. 🙂

  Men det är kanske hon som skriver på ett sätt som liknade ditt men under att annat nick. Det vara bara det att någon där hade en berättelse som var samma som en av dina och skriver dessutom precis som du.

  Det är alltså ingen som låtsas vara du utan skriver under att väldigt anonymt nick.

   

  Malin: Jo men det visste jag du gjorde. 😉 🙂 Därför som jag hejade först så du visste det var ok. 🙂

  Och ja, det har blivit än värre. Där jag huserar nu för att surra lite så är det inga allvarliga ämnen som avhandlas, inte en som här var förr då det var lite politiskt ibland, men så fort ett foum blir lite kännt så drar det till sig folk som är direkt farliga.

  Låter härligt med baranbarnen. Jag borde göra mer som Catta och ta större pauser. Ska göra det när sommar kommer tror jag. 🙂

 12. Catta skriver:

  Anonym: Haha nä jag har inte skrivit nånstans på evigheter, men intressant ändå att nån är så lik mig i sitt sätt att skriva 🙂
  Det har varit otroligt skönt att ta en paus från allt, hur det än är så suger det en del energi

 13. T skriver:

  Fina mockasiner, påminner om rekvisitan i 70-tals Western-serier som Kampen om Colorado och Familjen Macahan. Indiankvinnorna hade alltid sådana. De hade sådana kläder i butiker för ridtillbehör i USA. Jag brukade köpa handskar i tjockt hjortskinn där. Sådana var slitstarka om man smorde in dem med sadelvax emellanåt.

Kommentarer inaktiverade.