Virrpanna

Är jag en virrpanna eller är jag en virrpanna…..I går kväll var jag så trött så jag höll på att dö men ville se klar en film så jag tvingade mig att vara vaken. Och för att hålla mig vaken åt jag en varmkorv och hade majonäs till den. Så ställde jag mobilen på väckning och la mig och sov. Jag har ju fönstret öppet på nätterna så jag vaknade av fågelkvitter i morse och tänkte att det måste vara tidigt eftersom klockan inte ringt.Sträcker mig efter telefonen och ska kolla vad klockan är, men telefonen ligger inte där. Däremot står majonäsen där. Jag hade alltså ställt majonäsen på nattuksbordet och lagt telefonen i kylen…..

Majonäs

Ja herregud, vad ska man säga? Om någon som inte vet hur jag är kommit in i mitt sovrum i morse hade dom nog blivit brydd. Först majonästub på nattuksbordet och sen en kappa på sambons sida av sängen.

Kappa

Storyn med kappan är egentligen bara att jag fick den här kappan av min vän igår, och jag var så otroligt glad för jag älskar verkligen den kappan, den är så fin. Så jag sa till min vän att “Jag är så kär i den där så jag tror jag ska sova med den inatt” och senare på kvällen så skickade jag den här bilden till henne på skoj. Men jag glömde att hänga upp kappan igen så jag har verkligen sovit med den Skrattar

Nu är det bara en dag kvar sen är det helg igen och jag längtar! Jag vill bara ta det superlungt och vila i helgen känner jag. Inte hålla på att städa, tvätta, flänga eller nåt annat, bara sitta i soffan och äta och titta på film. Jag tror jag har lite mycket stress nu, blöder näsblod i stort sett varje dag, inte mycket men det kommer och jag brukar aldrig blöda näsblod. Och det har varit mycket på jobbet och en del annat runt omkring sista månaderna så jag tror jag måste tagga ner lite nu så jag inte rusar in i den berömda väggen. Fast jag har ju svårt att vila-vila, det är huvudet jag brukar få behov av att vila men kroppen vill hålla igång och göra nåt hela tiden och jag har inte hittat nån bra strategi för att få till den än…

Det här inlägget postades i Livet hos oss och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Virrpanna

  1. T skriver:

    Har du koll på blodtrycket och inte för torr luft inomhus?

  2. Catta skriver:

    Ann: Jag går i 8-10 timmar varje dag så någon promenad behöver jag inte, om det inte är för den friska luften då förstås 😀 Näsblod är det sällan jag haft innan så jag tror det är stressrelaterat,men man får försöka ta det lugnare helt enkelt!

    T: Jag har alltid lite lågt blodtryck och jag tror inte jag har så speciellt torr luft i alla fall, eldar inte och har inte elelement

Kommentarer inaktiverade.