Lite slit och släp, sen så blir det bra :)

Idag är jag lagom mör i kroppen efter att ha tillbringat dagen i stugan igår. Det är en hel del som ska göras där även om vi lyckats få undan en hel del på den här korta tiden, det fanns ju grejer ända från 70-talet som legat i den där stugan, mycket sånt som ska slängas. I går var jag inne och städade ur lite medan sambon var ute och tog reda på stortallen vi fällde sist vi var där.
tallen

I dag ska vi dit igen och dra ur den gamla korkmattan så vi får fram trägolvet, jag hoppas att det inte behöver slipas…
Sen ska kaminen in och efter det så är det bara att ställa iordning så det är beboligt och funktionsdugligt. Resten är ju ett evighetsprojekt som blir kul att hålla på med. Som tex att fixa till en bättre utedusch, fixa till altanen, fixa till en bättre kökslösning osv. Men ingenting är akut, allt funkar som det är så det tar man när man har ork och lust.

Det är ju lite det som är tjusningen med en stuga också, att det är helt okej att det är totalt spartanskt (nåja, många har ju stugor som är rena lyxvillorna också förstås). Det har sin charm att duscha ute, att tvingas hämta dricksvatten i kallkällan nån kilometer bort…

IMG_6217

Jag hoppas vi får många sköna vårar, somrar och höstar i den här stugan! Nu iväg och slita lite till….Tjing så länge

This entry was posted in Livet hos oss. Bookmark the permalink.

2 Responses to Lite slit och släp, sen så blir det bra :)

  1. vilken underbar plats!

  2. Ann-Charlotte says:

    Gott Nytt År finaste Catta!  See u soon in Norrland 🙂

     

     

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

<----Välj en bildfil (JPG)