Om mig & Kontakt

Lite fakta om mig:

 • Åsiktsmaskin
 • Social
 • Snäll
 • Ett jäkla humör när jag inte är snäll
 • Tålmodig
 • Debattsugen

Min familj :

Sambo: Kallad “sambon” eller “F”. En hyvens karl som är både händig, snäll och stilig. Vad mer kan man begära? Möjligen att han skulle snarka lite mindre och hålla armar och ben stilla på nätterna.

Sonen : En snäll kille med massor av humor,förmodligen den som fått mig att skratta (och gråta!) mest i mitt liv.

Hund 1: Tony 11 år, en blandning mellan Papillon & Dvärgspets. 34 cm hög och väger 5-6 kilo. Duktig på att göra konster, blir lätt sur, är en rackare på att smyga . Hyser en hatkärlek till Tequila men anser också att han ska ha vissa fördelar gentemot henne. Har en våldsamt selektiv hörsel och hör alltså bara när han vill höra. Sprätter jämt omkring och är alltid glad och på språng. Smålömsk. Vill gärna vara med på bild, allt för att få stå i centrum.

Hund 2: Tequila fyra år. Blandning mellan långhårig Schäfer och Landseer. Är som en gammal pensionär, trött och saktfärdig men får sina spel ibland då hon far runt som ett stoll och river allt i sin väg. 76 hög över ryggen och kring 50-55 kilo tung. Pratar högt och ljudligt när hon är rädd att vi inte sett henne. Snäll som ett lamm men visar att hon vaktar huset.

Tony & Tequila 2009

Tony & Tequila 2011

Våren 2015 fick Tony och Tequila åka till hundhimlen. Hos Tony som hunnit bli 12 år så tog åldern ut sin rätt och han började få ont i kroppen, såg dåligt, hörde dåligt, blev lite förvirrad. Hos veterinären konstaterades att Tequila hade problem med hjärtat så vi bestämde att de fick åka iväg tillsammans. Det var en hemsk dag, men en liten tröst att de fick gå tillsammans i alla fall. Men de kommer alltid vara mycket saknade…

 Då jag till och från skrivit på den här bloggen sedan 2008 så finns det förmodligen en del inlägg där jag har en helt annan syn på saker idag, en del inlägg jag är jättestolt över, andra som lika gärna kunnat vara oskrivna. Det går ju alltid att fråga om man undrar var jag står i olika frågor idag för historierevision  är inte riktigt min grej, så även om det finns saker jag kan tycka ser idiotiska ut idag, så var det ju faktiskt så jag tyckte där och då.

Vill ni kontakta mig så kan ni göra det på cattasbubbla at gmail.com eller klicka på länken

4 Responses to Om mig & Kontakt

 1. Sternococktail says:

  Är det bara ett sammanträffande att den där Lilie eller vad hon nu hette också var ekonom med egen firma?

 2. Catta says:

  Sternococktail: Jo det är det nog, det mesta är nog bara en slump skulle jag tro….

 3. Marianne Larsen says:

  Hei.

  Jeg driver en dyrevernorganisasjon i Norge som heter Dyrehjelperne .

  Vi har fått tips om at Aud Stockman er død. Noe du kjenner til ?

  Mvh

  Marianne Larsen

 4. A-L says:

  Utifrån vad jag kan finna med hjälp av Google så är Aud Stokman avliden i sitt hem i Bye i Hammerdal i Strömsunds kommun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


<----Välj en bildfil (JPG)