Publicerad den

Användbara reklamprodukter för familjen

Som företagare med familj har du redan lärt dig att kombinera arbete med familjeliv. Det finns dock en del smarta marknadsföringsknep som familjen kan hjälpa dig med, inte minst när det gäller att sprida användbara profilprodukter.

Förutom att familjen kan ha nytta av praktiska reklamprodukter från Medtryck kan alla hjälpas åt att ge ditt företag så mycket marknadsföring som möjligt. Här handlar det inte om att trycka upp produkter med bilder av barnen utan om att trycka upp företagets namn och logotyp på till exempel vattenflaskor, tygpåsar, mössor och mycket mer. Du kan hitta inspiration och läsa mer om processen på medtryck.com.

Faktum är att profilprodukter som du kan beställa på nätet är ett digitalt och framtidssäkert marknadsföringsalternativ som kommer att ge dig som företagare stor räckvidd. Barnen kan till exempel dela med sig av vattenflaskor, handdukar och mössor till sina kompisar. På detta sätt sprids ryktet om ditt företag samtidigt som både du och familjen också kan ha nytta av prylarna i vardagslivet.